DSC_0001
Два догађаја током сваке школске године нас све посебно разнеже: пријем ђака првака првог дана септембра и испраћај ученика осмог разреда у јуну.
У петак 26. јуна испратили смо, уз најлепше жеље, још једну генерацију свршених основаца, пожелевши им пуно успеха у даљем школовању и среће у животу.
Одељењске старешине Милица Кирћански, Снежана Врањеш, Кристина Барши и Александра Кукољ, у присуству родитеља ученика и колега, испратиле су 88 ученика, међу којима је 40 њих успесима на такмичењима освојило 66 посебних диплома, а 15 ученика остварило је услове да понесу Вукову диплому.
Наши овогодишњи ”Вуковци” су:

VIII1

1. Катарина Ђуровић

2. Матија Гогић

3. Огњен Костић

4. Уна Николић

5. Милош Попов

VIII2

6. Лена Мирковић

7. Матеја Станаћев

8. Оливер Радосав

VIII3

9. Ања Живковић

10. Елена Коњикушић

11. Милица Кузмић

VIII4

12. Милица Белеуц

13. Милијана Вуловић

14. Теодора Ковачевић

15. Михајло Артуковић

Међу њима посебно су се истакли Милош Попов, ученик који је освојио највише посебних диплома, чак шест (из историје, математике, српског језика, информатике и рачунарства, шпанског језика и физичког васпитања) и Матија Гогић, који је успесима на такмичењима остварио звање Ученика генерације 2012-2020. освојивши пет посебних диплома (из биологије, српског језика, информатике и рачунарства, хемије и физичког васпитања), али и 1. место на Међународној јуниорској еколошкој олимпијади.