trka-plakat-480x430

Имамо циљ – дођи на старт!

У суботу 23. септембра у Авив парку Зрењанин, Црвени крст Зрењанина, у сарадњи са Градском управом града Зрењанинa, Спортским савезом града Зрењанина и Сaвезом за школски спорт, организује хуманитарно-рекреативну манифестацију ТРКА ЗА СРЕЋНИЈЕ ДЕТИЊСТВО.

Ова манифестација је једна од традиционалних, најмасовнијих и најшире прихваћених реакреативно-хуманитарних активности Црвеног крста, намењена деци и омладини. Има за циљ да међу младима у основним и средњим школама подстакне хуманост и промовише здраве стилове живота.

Уз мото: ИМАМО ЦИЉ – ДОЂИ НА СТАРТ, промовисаће се циљ овогодишње акције да се продајом учесничких бројева (који се, иначе, могу купити на сам дан трке, на старту, по цени од 50 динара) и путем спонзорства, прикупе средства за успешне ученике који су остали без родитеља и живе у материјално угроженим породицама.

Трка за срећније детињство стартује у 11 сати. Отвореног је типа за све ученике основних школа (уз куповину стартног броја), по узрасним категоријама.

Позивамо све ученике и њихове родитеље да дођу у суботу и учествују у овој спортској манифестацији, хуманитарног карактера.

AP-Zrenjanin_Trka-za-srecnije-detinjstvo_Bilbord-610x400